Sunday, 23 December 2012

dont quit~after istikarah~


i am honestly inspired by the attitude of punching clown!



hye shemuaaa... >_<


after a long time not update blog, today i jadi rajin nk update.. hehe.. borink mehhhh.. skrg tgh studyweek,, nama ja studyweek, tp x study pun.. u know me.. ahaksss.. mood tu xsampai lagi.. restweek jap.. hmm.. yaya nk kongsi skit pasal herbalife.. kahkah.. mesti borink kan asik herbalife x habis.. heee.. biaqlaaa.. masing2 ada impian masing2 rite.. nak wat cemana, i dah jatuh hati dkt Mr.H,, hehe,,

bermula dari bawah.. yes,,, sekarang yaya part time as a distributor.. herbalife distributor.. dulu agak heran knp my mom love bisness.. n now, i know what my mom feels.. tp mak bisness lain, aku bisness lain.. hehe

before nk involve in dis bisness, of kos la aku mintak yg terbaik dari Allah by perform Istikarah.. yes!

petunjuk selepas istikarah:

1) Mak aku mula2 anti jgk dgn herbalife.. yg syoknya, xlama after dat mak consume n da same time Allah lmbutkan hati mak dgn memberi keizinan kat aku join bisness herbalife.. yuhhhhu..

2) next is, waktu aku tgh berat hati pk pasal semua ni, aku terjumpa blog Amalina Peter.. entah macam mana aku pun xsedar aku jumpa blog tu.. tu yg buat aku jadi lebih bersemangat.. nnt aku share pasal Amalina Peter ni.. aku jadikan Amalina Peter sebagai sumber inspirasi dalam Herbalife..

3) then, kawan aku, dia x consume Herbalife pun, tapi tiba2 ja dia anta msg kat aku, dia kata dia nk tolong aku cari org if aku join bisness Herbalife.. terkejut aku sbb tiba2 kan.. days after dat, aku kluarkan modal.. huhu.. terus join Herbalife.. dalam masa yg sama, aku dapat diskaun n i can get harga yg lbeh murah..


itula untungnya join Herbalife ni.. makanan nutrisi yg penuh dgn khasiat.. doakan yaya ye,, moga dapat berkat dari Allah.. ^_^



Amalina Peter n her husband.. sumber inspirasi to success in herbalife.. muda lagi, 23tahun :)


No comments:

Post a Comment