Monday, 3 December 2012

haiiii...
Assalamualaikum =)

ok.. lambat sungguh aku update blog.. bizi sangat.. hehe bajet bizi pulak... xleh blah kan yaya ni.. >_<

ok.. nak sambung cita ni.. pasal Herbalife.. ehh.. pasal Weight Loss Challenge WLC tu.. haaa...

semua dah teka?? agak2 aku menang x? heeeeee...

ALHAMDULILAH.. rezeki dari ALLAH..
aku berjaya menang.. tapi tempat kedua ja la.. hehe
apapun, selama 4minggu aku berusaha serious dgn produk Herbalife, aku bersenam, aku kurang makan nasik..
jeng jeng jeng.. aku x sangka pun nak dapat tempat ke2..
n i got RM500!!! wauuuuuu.. sungguh luarbiasa.. hahahahahahah!!!!
4weeks i loss 6.8KG....
sejujurnya aku xpercaya kot.....
sbb before ni, aku penah diet,,, xpernah pun turun byk ni..
dah lama x dapat berat 55KG.....
before ni asal naik tmbang ja, 60 xpun 61KG ='(

haaaaa... dulu2, aku pernah try mcm2 nak turunkan berat.. xpernah berjaya pun.. sapa yang kenai aku tau la, mulut ni asik duk cakap nak turun berat, nak diet,,, tapi x menjadi.. kalau nak kongsi pengalaman, xlarat nak crita ehhh..
 pernah gak aku cuba Dr.Rozmey Jusmate5 punya minuman tu, berat naik 2KG.. haha! lawak kan..
pastu dulu aku slalu amal minum TEH org Kmpg!! serik sakit perut.. seharian ulang p toilet.. ='( penat oooo..


Alhamdulilah, lepas consume Herbalife, Allah la bagi semua ok.. berat turun, badan ringan, more energy, rasa sihat, kurang rasa mengantuk.. muka jerawat pun Alhamdulilah, kurang sikit dari dulu..
Sujud Syukur kat Allah :')
dah 6minggu, aku still teruskan makan Herbalife.. In Shaa Allah, aku nak start bisness tolong org bagi sihat, n i want to keep use this Herbalife.. until sepanjang hayat la.. if mampu.. bila aku dah jadi ahli, aku start bisness, aku dapat diskaun.. berbaloi sgt.. kdg2 aku shake ja pagi, lunch, ptg, malam..
kurang dah makan nasik.. hehe.. LOVE U MR.Herbalife..

haaaa nak tgk ke gmbr aku before n after 4weeks in WLC?? no need la sbb aku malu.. emmm.. aku letak gambar muka ja ok?? malu nak letak semua! tgk la pp aku yang bengkak, pastu surut sikit after turn berat.. hehehehehe.. jangan gelak dah ye! >_<


ni haaaa.. aku crop.. sbb malu.. haha.. >_<



nanti aku nak kongsi macam-macam lagi.. best! tata.. =)

2 comments:

  1. Tahniah ya ukhti..
    Moga Allah S.W.T. merahmati usaha anda untuk membantu orang lain menjadi sihat..

    Sihat untuk melakukan ibadah kepadaNya.. In sya Allah

    Dapat 500 tu, share2 la sket.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. In sya Allah.. apa pun, niat kita, moga apa kita bwt iklas krn Allah.. nak share ke 500 tu?? jom join herbalife.. haha :D

      Delete