Monday, 22 October 2012

all about me!

ASSALAMUALAIKUM ... [^_^]Y hyeee..


hey3.. me, elia.. >_< ehh yaya nie.. apa2 pun xpela.. hehe.. salam ukhwah.. actly.. b4 ni yaya dah ada blog.. tp dah lama xbukak.. n dah lupa la pw smua tu.. haha.. nama blog tu 1st class life kot.. entah.. dah lupa.. haaaaa.. now, we start from zero,, eh start new life.. smile ^___^ ngeeeee... hmmm.. apa guna blog ehh??? blog ni utk apa sebenarnya?? sapa tw?? kasss3.. jawab cpt.. haaaa.. xkisahla apa pun kan.. jom2.. kita share life kita... kita kongsi kisah hidup,, kita share good thingssss.. =D and yaya nak sgt share my feeling.. sejak 19 tahun hidup ni.. ilovemylife! so soon... nak kenal yaya?? nama sebenar pendek jaaa.. Nor Elia Rosli (NER) hehehkk.. tapi yaya dah terbiasa ckp guna YAYA.. dari kecik smpai skrg.. elia dikenali as yaya, dlm family, kak yaya >_< yela,, yaya anak sulong, sulung, mana 1 ejaan betol?? mana2 pun boleh.. ahahahaha :D
ada dua adik girl.. haaa yaya lahir kat Baling, Kedah.. on 21st feb 93.. dah lama yaya hidup kat DUNIA nie tau.. n dah dekat pun dgn ajal.. kan?? yela.. lagi lama hidup, lagi dekat la kita dgn ajal.. kan?? haaa jap2.. teka teki sikit.. emm sapa tau, apa yg paling jauh dgn kita??? ce teka.. ce teka.. haha.. nak tau?? masa lalu la yg jauh dgn kita.. sbb dia dah berlalu jauh pergi.. x kan kembali dah.. hmmm.. n apa yg yang paling dekat dgn kita?? haaa tw x? tw x?? Allah...? ye betol tu Allah dekat dgn kita.. tp selain Allah, ada lagi yg dekat dgn kita.. wanna know?? hmm tadi dah bgtaw.. keMATIan.. mati la dekat dgn kita sayangku.. hidup kita ni, x lama taw.. nuuuu.. akhirat sana duk tunggu kita.. so, dah bersedia ke belum?? renungkanlahhhhhh.. ok2.. nak habaq kat ampa ni.. kami sayang family kami.. sayang sgt kat parents kami.. ampa tw x, xda sapa pun yg boleh kalahkan kasih sayang mak abah...!!!

ni la family yaya.. ni gambo raya 2012.. yaya sayang family yaya so much!!
winkkk3.. diz iz my famili.. yaya selalu doa, moga Allah jodohkan yaya dgn org yang soleh, n....... org yang sayang yaya mcm mana mak n abah yaya sayang yaya.. yang care mcm mak abah yaya.. aminnn!
kasih sayang mak abah xdak ganti wooooo.. xda sapa boleh lawan laaaa... syukur sgt dapat mak abah, Rosli & Zainab.. hehe.. loveUmomDad..

No comments:

Post a Comment